preskoči na sadržaj
Vijesti

Parlaonica

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25.studenoga učenice 3.c razreda, Josipa Vrban, Velina Kopričanec, Paulina Kos i Dorothea Žajgar s prof. Sanjom Rabadžija, sudjelovale su u parlaonici „USUDI SE, POKRENI SE! Reci NE nasilju!.

Parlaonica je održana u petak 24. studenoga 2017. u prostorijama COOR Podravskog sunca. U raspravi su sudjelovale dvije grupe: Afirmacijska koja je bila PROTIV nasilja i Negacijska koja je negirala postojanje nasilja i koja je bila ZA nasilje.

Negacijsku grupu činili su predstavnici i predstavnice organizatora, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova KKŽ, udruga Bolje sutra te Policijska uprava. U parlaonici, osim naše škole, sudjelovala je Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica. Organizatorica i voditeljica parlaonice bila je gospođa Verica Rupčić, predsjednica povjerenstva za ravopravnost spolova KKŽ. Posebna pohvala našoj učenici Josipi Vrban koja je aktivno sudjelovala u Afirmacijskoj grupi (PROTIV nasilja).

 

Sanja Rabadžija, prof.Priloženi dokumenti:
Parlaonica_1.jpg (46.41 KB)
Parlaonica_2.jpg (168.46 KB)
Parlaonica_3.jpg (939.29 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dejan Lovrenčić   datum: 27. 11. 2017.
preskoči na navigaciju