preskoči na sadržaj
Vijesti

Noć knjige 2018.

Kulturna manifestacija Noć knjige jedinstvena je manifestacija koja potiče kulturu čitanja i koja se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te odjela za Unesco pri ministarstvu kulture RH održava od 2012. g.

I naša škola obilježila je Noć knjige koja ujedno obilježava i Svjetski dan knjige, a dan ranije Dan hrvatske knjige. U knjižnici smo održali Pričaonicu na kojoj su sudjelovale učenice i profesorice Maletić, Martić, Maltarić, Mateša i Nevjestić. Čitanjem priča na hrvatskom, njemačkom, engleskom i francuskom, uz ugodno druženje, poticali smo i podsjećali učenike na važnost knjige i čitanja. Na facebooku škole stvarali smo živu priču čiji sadžaj možete pročitati na sljedećem linku.

https://www.facebook.com/srednjaskola.koprivnica?hc_ref=ARTEDCQvEdkrfMIyIEV-ae3Ls4c2L7HjEFt211ba4RnzBe-5OqSYh7jUSthl3B53ww0&fref=nf

Profesorica A. Puljak sa svojim je razredom u učionici čitala priče.

U suradnji s Knjižnicom i čitaonicom "Fran Galović" Koprivnica, naši su učenici sudjelovali i u njihom programu Postani student na jednu noć te su dobili potrebnu izobrazbu pretraživanja i vrednovanja informacija u trenutku kada im je potrebna, a uskoro će i biti kada u jesen krenu na željene fakultete.

https://nocknjige.hr/programi.php?s_pitanje=&s_org=196&kategorija=&s_grad=&s_tiplok=5&s_datum=2018-04-23&vrijeme=&s_dat=2018-04-23
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dejan Lovrenčić   datum: 24. 4. 2018.
preskoči na navigaciju