preskoči na sadržaj
vijesti

SCHOLA MEDICA 2016 - ŠKOLSKO NATJECANJE Vijest ima dokument u privitku

U petak 12.2.2016. održali smo školska natjecanja u zanimanjima fizioterapeutski tehničar i medicinska sestra / tehničar opće njege.

U privitku možete vidjeti rezultate te prema trenutnom poretku, plasman dvoje učenika na državnu razinu natjecanja. Čestitamo mentorici Ani Prentašić i učenici Dorothei Bedeković koje idu na Državno natjecanje u zanimanju fizioterapeutski tehničar i Damjanu Abou Aldanu, mentor i učeniku Robertu Siladiju koji su se plasirali na Državno natjecanje u zanimanju medicinski tehničar opće njege.

  :: opširnije :: 


objavio: Dejan Lovrenčić  datum: 12. 2. 2016. 13:00

Rezultati županijskih natjecanja u 2015.

1. i 3.mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkoga jezika

Na županijskom natjecanju iz njemačkoga jezika održanom 03. ožujka u Svetom Petru Orehovcu učenice 2.a razreda postigle su odlične rezultate. Učenica Anna-Maria Begić osvojila je 1. mjesto (93 % riješenog testa), dok je učenica Viktorija Palavrić osvojila 3. mjesto (85 %).

Čestitke natjecateljicama i njihovoj mentorici Martini Pavlović!

1. i 4.mjesto na županijskom natjecanju iz engleskog jezika

Damian Srša ponovno je županijski pobjednik u engleskom jeziku, lista B, u kategoriji četvrtih razreda. Filip Leo Kovačić, također učenik 4.razreda farmaceutski tehničar osvojio je odlično 4.mjesto. Čestitke učenicima i mentorici Tatjani Kolarić!

1. i 2. mjesto na županijskom natjecanju iz latinskog jezika

Mentorica Ivana Pavela i ove je godine dobro pripremila svoje učenice za županijsko natjecanje u latinskom jeziku za strukovne škole pa su osvojile prva dva mjesta: Dolores Šaško i Kristina Presečan. Čestitamo!

1. mjesto na županijskom natjecanju iz biologije za 4.razrede osvojio je Leo Filip Kovačić a treće mjesto za 1.razrede Irena Vidović. Čestitke mentoricama Meliti Marinelli i Željki Razman.

3. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti osvojio je Manuel Koren u kategoriji 4.razreda, mentorica Marija Gabelica.

Pozvani smo na državna natjecanja iz Vjeronauka-Krk , Računovodstva - Daruvar i Engleskog jezika- Šibenik!

Čestitamo učenicima i mentorima i puno uspjeha želimo na predstojećim državnim natjecanjima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dejan Lovrenčić  datum: 26. 5. 2015. 10:12

Rezultati državnih natjecanja u 2015.

Super rezultate ponovno je ostvarila ekipa 4j razreda u sastavu Karlo Bubnjar, Petra Kukec, Petra Posavec i Ines Pintarić na Državnom natjecanju iz vjeronauka u Šibeniku 10.4.2015.ostvarivši 6. mjesto od ukupno 16 škola iz Republike Hrvatske, nakon izvrsnog rezultata na vjeronaučnoj olimpijadi u Varaždinu.. Prošle godine su bili 8. na Državnom natjecanju ostvarivši izvrstan rezultat u oštroj konkurenciji sa klasičnim katoličkim gimnazijama. Mentor je Dejan Dodlek.

Iz istog razreda nam dolazi i 4.plasirani na Državnom natjecanju iz engleskog jezika Damjan Srša koji je s mentoricom Tatjanom Kolarić zamalo ponovio izvrstan rezultat od prije dvije godine kada je bio državni prvak. Natjecanje se održavalo od 21.-23.4. u Šibeniku.

Uspješni smo bili i na Državnom natjecanju iz računovodstva gdje je učenik 4a razreda Mario Matić postigao 10.mjesto pri čemu je važno naglasiti da su male razlike odlučivale o plasmanu. Mentorica je Manuela Gregurić, mr.sc.

Posljednje državno natjecanje održalo se u disciplini Schola medica za medicinske sestre i tehničare opće njege u Splitu od 22.-24.4. gdje je učenik Igor Kolenić ostvario 7.rezultat od 22 moguća u državi. Mentorica je Željka Galešić.

Natjecali smo se i na državnom natjecanju Mladeži Crvenog križa koje se održalo  9.5. u Splitu, a naša je ekipa u sastavu:Sabina Šeb, Josipa Logožar, Žaklina Rakoš, Anabell Telic, Martin Zubanović i Luka Ujlaki s mentorom Tomislavom Lončarom ostvarila 10.mjesto.

Mentorima i učenicima čestitamo na ostvarenim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Dejan Lovrenčić  datum: 26. 5. 2015. 10:11
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju