preskoči na sadržaj
vijesti

Web stranica VT Slatkice d.o.o.

Dagi kupci,

od danas nas posjetite i na našim web stranicama.

http://slatkiceadm.wixsite.com/slatkice 

 

Vaša VT Slatkice d.o.o.

  :: opširnije :: 


objavio: Dejan Lovrenčić  datum: 7. 3. 2017. 08:05

Kontakt VT-a Slatkice d.o.o.

Vježbenička tvrtka Slatkice d.o.o.

Trg slobode 7, 48 000 KOPRIVNICA

e-mail: slatkice.adm@gmail.com

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dejan Lovrenčić  datum: 19. 1. 2017. 17:33

Nova vježbenička tvrtka u našem inkubatoru!

Vježbenička tvrtka Slatkice d.o.o. novi je stanar u našem poduzetničkom inkubatoru.

 

Slatkice d.o.o. bave se prodajom i proizvodnjom slastičarskih proizvoda, a kontaktirati ih možete putem sljedeće e-mail adrese: slatkice.adm@gmail.com

 

Kontaktirajte nas i zakoračite u svijet slatkih okusa!

  :: opširnije :: 


objavio: Mario Latin  datum: 29. 11. 2016. 09:04

Nove vježbeničke tvrtke!

Slow Promotion d.o.o. i Livros d.o.o. dvije su nove vježbeničke tvrtke koje posluju u sklopu našeg inkubatora.

 

Kontaktirajte ih na:

Slow Promotion d.o.o.

Marketinška agencija

Kontakt: admn.slowpromotion@gmail.com

 

i

 

Livros d.o.o.

Trgovina na veliko i malo uredskim materijalom i knjigama

Kontakt: vjezbenickatvrtka3b@gmail.com

  :: opširnije :: 


objavio: Mario Latin  datum: 4. 2. 2016. 13:30

Inkubator traži zanimljive ideje! Vijest ima dokument u privitku

Poduzetnički inkubator Srednje škole Koprivnica poziva sve zainteresirane učenike koji imaju ideju, a ne znaju kako bi je realizirali, da se jave vježbeničkim tvrtkama i njihovim nastavnicima-voditeljima kako bi Vam pružili sve potrebne informacije za realizaciju Vaših ideja.

  :: opširnije :: 


objavio: Mario Latin  datum: 2. 10. 2015. 19:05
 


"Poduzetnički inkubator Srednje škole Koprivnica" projekt je financiran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta u okviru programa "Poduzetnički impuls 2014."

 

Glavni cilj projekta „Poduzetnički inkubator Srednje škole Koprivnica“, u čiju se realizaciju Škola upustila zajedno s Ministarstvom poduzetništva i obrta, je stvaranje dodane vrijednosti u obrazovanju učenika usvajanjem  poduzetničkih kompetencija, podizanjem poduzetničke kulture i razmjenom znanja među učenicima srednjih škola. Također, kroz Inkubator će učenici usvojiti stručna znanja te razviti vještine o vođenju poduzetničkog pothvata kroz aktivnosti poslovanja svojih poduzeća (vježbeničkih tvrtki), razviti timski rad, odgovorno odlučivanje i samostalnost, razvijati će se njihova kreativnost važna za poticanje poduzetničkog duha te će im biti omogućena razmjena znanja i iskustva među učenicima različitih obrazovnih sektora.

 

Kroz projekt „Poduzetnički impuls 2014“ Srednja škola Koprivnica dobila je novčana sredstva za opremanje prostora Inkubatora (prijenosna računala, pametna ploča i namještaj).

S početkom nastavne godine počeo je raditi i Inkubator unutar kojega trenutno djeluje 8 vježbeničkih tvrtki (koje vode učenici 3. i 4. razreda ekonomske škole), od kojih je njih 4 počelo sa radom u 9. mjesecu, a predmet njihova poslovanja su proizvodi koje su u mogućnosti proizvesti učenici iz zanimanja nutricionist, farmaceutski tehničar i prehrambeni tehničar.

 

Svrha projekta je da se svaki učenik Srednje škole Koprivnica, koji ima zanimljivu i kreativnu poslovnu ideju, obrati nastavnicima koji su zaduženi za vođenje Inkubatora kako bi dobio sve potrebne informacije vezane uz pokretanje poslovanja ili kako bi se priključio radu Inkubatora.

Naša facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Poduzetni%C4%8Dki-inkubator-Srednje-%C5%A1kole-Koprivnica/1484406461810918?ref=hl

 

Priloženi dokumenti:
visibility.png
Inkubator.jpg
preskoči na navigaciju