Datum objave: 21. veljače 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

VEGE I MAKROBIOTIČKI ZALOGAJI 

Učenici zanimanja tehničar nutricionist 4. razred, pripremili su, a zatim i degustirali male vege zalogaje, koristeći se namirnicama isključivo biljnog podrijetla koje se ne koriste u svakodnevnoj prehrani. Tako su imali prilike, neki i po prvi puta, kušati tofu i humus te klice rotkvice, pripremili su guacamole od avokada kao i grickalicu od slanutka koja je iziskivala mnogo truda i strpljenja. Dojmovi su bili različiti, ali uglavnom im se svidio okus pripremljene hrane. 

Željka Gabaj

Pročitajte još

19. Tjedan cjeloživotnog učenja

19. Tjedan cjeloživotnog učenja

I ove godine sudjelujemo u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja. Učenici 1. I i 1. L (smjer medicinska sestra/tehničar opće njege) sudjelovali su u interaktivnoj i vođenoj izložbi Fakeless, a učenici 1. e razreda (smjer prehrambeni tehničar) upoznali su svoju...

Međunarodni dan kave

Povodom Međunarodnog dana kave, koji se obilježava 1. listopada, učenici 2.c, 3.c, 3.h, 4.c i 4.h razreda s nastavnicom talijanskog jezika Kristinom Košćuk pretvorili su školski hol u talijanski kafić (tal. bar). Učenici su u ulozi barista pripremali kavu koristeći...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content