Datum objave: 27. studenoga 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

Praktičan rad nutricionista

Učenici 3. g razreda  (Tehničar nutricionist) u sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, u prehrambenom praktikumu imali su praktičan rad “Izrade jelovnika i menija” te su pripremali topla predjela: pljukance u umaku od šampinjona i tartufa, zelene rezance s piletinom i umakom od povrća i rižoto sa tikvicama.

Marijela Šokec

Pročitajte još

9. DANI STRUKOVNIH NASTAVNIKA

9. DANI STRUKOVNIH NASTAVNIKA

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine organizirala je najveći nacionalni skup za nastavnike strukovnih predmeta – IX. Dane strukovnih nastavnika, koji su se održali od 24. do 26. studenoga 2025. godine u Amadria Park hotelima u...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content