Datum objave: 5. veljače 2025.
Kategorija: Projekti

Erasmus+ Turska – Novi radni tjedan

Nastavnica Željka Gabaj u ponedjeljak je započela sa svojom aktivnosti praćenja rada – job shadowing u Dalaman Airport Lykia Thermal & Spa Hotelu, upoznala je svoju mentoricu, glavnu nutricionisticu hotela. Tijekom ponedjeljka i utorka upoznala je sam hotel te zadatke i ulogu glavne nutricionistice hotela. Uloga nutricioniste u hotelu je više od planiranja obroka – ona podrazumijeva suradnju sa kuharima, praćenje sezonskih namirnica, kao i komunikaciju s gostima kako bi se ispunile njihove specifične želje. Nastavnica Željka proučila je sam jelovnik hotela te ga usporedila s ponudom jela kod nas u Hrvatskoj.

Učenici Leonarda i Filip sad već bez ikakvih poteškoća samostalno odrađuju rezervacije termina, komunikaciju s gostima hotela, prijavu i odjavu gosta te pripremu novih kartica za sobe novopridošlih gostiju.

Učenici Niko i Hana samostalno rade kalkulaciju cijena novih namirnica, kontrolu i usporedbu narudžbenice, otpremnice i pristigle robe.

Ana Prentašić, Erasmus+ koordinatorica SŠKC (strukovno)

Pročitajte još

Podravina koju nosim sa sobom

Podravina koju nosim sa sobom

U sklopu Erasmus+ projekta „BRANCH“ raspisan je natječaj „Podravina koju nosim sa sobom“ za najbolju sliku, crtež ili fotografiju. Odlukom žirija u sastavu: Marija Gabelica, Jelena Štimac, Irena Nevjestić i Matej Miotić donesena je odluka da je prvo mjesto i nagradni...

NATJEČAJ – PODRAVINA KOJU NOSIM SA SOBOM

U sklopu ovogodišnjeg Erasmus+ projekta „Branch“ raspisujemo natječaj za najbolju sliku/crtež te najbolje fotografije prirode. Pozivaju se zainteresirani učenici da nacrtaju/izrade crtež s motivima biljnog i životinjskog svijeta specifične za podravski kraj, a vezano...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content