Nastavnica Željka Gabaj u ponedjeljak je započela sa svojom aktivnosti praćenja rada – job shadowing u Dalaman Airport Lykia Thermal & Spa Hotelu, upoznala je svoju mentoricu, glavnu nutricionisticu hotela. Tijekom ponedjeljka i utorka upoznala je sam hotel te zadatke i ulogu glavne nutricionistice hotela. Uloga nutricioniste u hotelu je više od planiranja obroka – ona podrazumijeva suradnju sa kuharima, praćenje sezonskih namirnica, kao i komunikaciju s gostima kako bi se ispunile njihove specifične želje. Nastavnica Željka proučila je sam jelovnik hotela te ga usporedila s ponudom jela kod nas u Hrvatskoj.
Učenici Leonarda i Filip sad već bez ikakvih poteškoća samostalno odrađuju rezervacije termina, komunikaciju s gostima hotela, prijavu i odjavu gosta te pripremu novih kartica za sobe novopridošlih gostiju.
Učenici Niko i Hana samostalno rade kalkulaciju cijena novih namirnica, kontrolu i usporedbu narudžbenice, otpremnice i pristigle robe.
Ana Prentašić, Erasmus+ koordinatorica SŠKC (strukovno)








