Datum objave: 5. lipnja 2025.
Kategorija: Projekti

Green and digital education

Srijeda
Učenici su sudjelovali u zanimljivoj radionici čiji je cilj bio školsku kantinu napraviti zdravijom za
učenike. Osmišljavali su jelovnike i predlagali što je potrebno kako bi poboljšali prehranu učenika.
Drugi dio boravka u školi proveli su uz profesoricu Tehničkog sveučilišta iz Banske Bystrice, a ona je
im je približila temu bioekonomije i važnosti razvijanja ekološke svijesti kod mladih osoba.
Nakon ručka učenici su posjetili Podpolianski zavičajni muzej, gdje su učili o kulturi i običajima
lokalnog stanovništva. Nakon muzeja posjetili su prodavaonicu u koju kupci nose vlastitu ambalažu i
kupuju prirodne deterdžente, šampone, sredstva za čišćenje. Kupujući na taj način pridonosimo smanjenju zagađenja ambalažom i kemijskim sredstvima.

David Vujčić, prof.

Pročitajte još

Projekt BRANCH

Budući da završava nastavna godina i planirane aktivnosti s našim učenicima priveli smo kraju, moramo najaviti da naši nastavnici nisu još posve gotovi te slijedi odlazak na tečajeve u Belgiju i Maltu. Na ovoj stranici možete vidjeti dosadašnje aktivnosti koje su...

Green and digital education

Green and digital education

PetakNakon doručka i odjave iz hotela učenici su se zaputili prema školi na posljednju radionicu vezanu uzzelenu ekonomiju i evaluaciju mobilnosti u Slovačkoj. Zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu ipokušati ćemo biti jednako dobar domaćin u listopadu, kada oni...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content