Datum objave: 24. siječnja 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

Hladna predjela u “kuhinji” 3. g

U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.

Pročitajte još

19. Tjedan cjeloživotnog učenja

19. Tjedan cjeloživotnog učenja

I ove godine sudjelujemo u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja. Učenici 1. I i 1. L (smjer medicinska sestra/tehničar opće njege) sudjelovali su u interaktivnoj i vođenoj izložbi Fakeless, a učenici 1. e razreda (smjer prehrambeni tehničar) upoznali su svoju...

Međunarodni dan kave

Povodom Međunarodnog dana kave, koji se obilježava 1. listopada, učenici 2.c, 3.c, 3.h, 4.c i 4.h razreda s nastavnicom talijanskog jezika Kristinom Košćuk pretvorili su školski hol u talijanski kafić (tal. bar). Učenici su u ulozi barista pripremali kavu koristeći...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content