U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.




U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.
PROSTOR PISANJA U nastavnoj godini 2024./2025. učenici petoga i sedmoga razreda osnovne škole te učenici četvrtoga razreda srednje škole istraživali su fenomen prostora. Idejni začetnik projekta je Sandra Maletić. Za osnovnu školu ideju je razradila učiteljica Ivana...
PONEDJELJAK, 16.6.2025. (ISPITI PRED POVJERENSTVOM) BIOLOGIJA (M. Kerovec Mlinar) - 9:00, učionica 33e HRVATSKI JEZIK (K. Rabar) - 13:00, učionica 33c MATEMATIKA (J. Štimac) - 15:00, učionica 33c HRANA I PREHRANA (D. Jakupec) - 14:00, učionica 33e PRIMIJENJENA KEMIJA...
Nastavnice Sanja Koluder i Anita Galinec su u okviru projekta "Prva pomoć - tvoja super moć", u suradnji sa knjižničarkama Ljiljanom Mraz i Irenom Nevjestić, ove školske godine osposobile gotovo 180 učenika drugih i trećih razreda Obrtničke škole Koprivnica te 140...