U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.




U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.
Učenici 2. i razreda u petak posjetili Galeriju Koprivnica kako bi obilježili Međunarodni dan Muzeja 18. 5. 2025. g. Tema izložbe je bila budućnost muzeja u vremenu brzih promjena. Učenici su prvo pogledali izložbu "Crne pisanice u Podravini i Međimurju",...
Učenici 4. k razreda sudjelovali su u obilježavanju Svjetskog dana multiple skleroze u Koprivnici 14. svibnja u Pučkom otvorenom učilištu – dvorani „Domoljub“. Tim povodom premijerno je prikazan film G35 nakon kojeg je uslijedila panel rasprava sa stručnjacima i...
Na radionici bilo nam je veselo i živahno! Učenici su pokazali zavidno umijeće izrade kreativnih cvijeća i cvjetića, sljeza i sljezića od različitih vrsta materijala. Sandra Maletić, prof.