U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.




U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.
Pozivamo vas na putopisno predavanje o Rimu koje će održati prof. Vedran Šikić dana 8. listopada u školskoj knjižnici Srednje škole Koprivnica u 19.00.
I ove godine sudjelujemo u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja. Učenici 1. I i 1. L (smjer medicinska sestra/tehničar opće njege) sudjelovali su u interaktivnoj i vođenoj izložbi Fakeless, a učenici 1. e razreda (smjer prehrambeni tehničar) upoznali su svoju...
Povodom Međunarodnog dana kave, koji se obilježava 1. listopada, učenici 2.c, 3.c, 3.h, 4.c i 4.h razreda s nastavnicom talijanskog jezika Kristinom Košćuk pretvorili su školski hol u talijanski kafić (tal. bar). Učenici su u ulozi barista pripremali kavu koristeći...