U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.




U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.
Međunarodna organizacija Frankofonije predstavlja skup država, zemalja i regija koje koriste francuski kao nacionalni jezik, službeni jezik, jezik međunarodne komunikacije i kao radni jezik. U ožujku se obilježava Mjesec Frankofonije kako bi se promoviralo francuski...
U Poreču se održalo Državno natjecanje srednjih škola u futsalu. Okupilo se 47 futsal ekipa iz cijele Hrvatske kako bi na najvišoj razini natjecanja prikazali svoju igru. Natjecanje se održalo u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za Srednju školu Koprivnica nastupile su...
Proljetni sajam učeničke zadruge Školak i buvljak traje od 14. do 16. travnja od 10.15 do 16.30. U ponudi imamo ručne radove naših zadrugara, dekoracije za Uskrs, mlince, tjesteninu, zdrave kolačiće, ukrase za kosu, prirodnu kozmetiku, knjige, odjeću, obuću, ručno...