Svjetski dan pizze
U petak 17. siječnja učenici 2.h, 3.c i 4.c razreda s nastavnicama Ines Komljenović Vugrinec i Kristinom Košćuk obilježili su Svjetski dan pizze. Kako bi proslava bila što autentičnija, učenici su unaprijed naručili pizzu i ispekli ju kod kuće, a zatim su na satu...
LATICE I SREDNJA ŠKOLA KOPRIVNICA
U sklopu projekta "Zajedno u znanosti i prehrani", koji je pokrenula udruga „Latice“,sudjeluje i naša škola sa zanimanjem tehničar nutricionist. Za početak projekta su strukovnenastavnice Lidija Novak i Željka Gabaj održale okrugli stol za korisnike koji sudjeluju...
Erasmus+ Dalaman, Turska – 1. radni dan
Učenici i nastavnici nakon prospavane noći u Dalamanu još se uvijek malo privikavaju na promjenu vremenske zone, ali spremni su za 1.radni dan. Nakon doručka uputili su se u Dalaman Airport Lykia Thermal & Spa Hotel i upoznali svoje mentore i radni...
Dan mimoza
U subotu 25. siječnja obilježen je Dan mimoza, nacionalni dan posvećen podizanju svijesti o prevenciji raka vrata maternice. Organizator ove javnozdravstvene akcije je Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije. Učenici 5. i razreda zajedno s nastavnicom Jelenom...
ERASMUS+ Dalaman
Nakon kulturoloških, pedagoških, jezičnih i strukovnih priprema, naši su učenici i nastavnici spremni za nove izazove i učenje kroz stručnu praksu i praćenje rada u Turskoj.U nedjelju 26.1.2025. naši su učenici i nastavnici poletjeli u nove pustolovine. Doručkovali su...
Hladna predjela u “kuhinji” 3. g
U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.

