Datum objave: 7. studenoga 2024.
Kategorija: Nekategorizirano

KNJIGA RECEPATA ZA MANJE OTPADA OD HRANE 

Kako su učenici 4. g razreda, zanimanja tehničar nutricionist, sudjelovali u obilježavanju Međunarodnog dana svjesnosti o gubitku hrane i otpadu od hrane u sklopu projekta Food Educators, odlučili su osmisliti razrednu kuharicu 4. g. U toj knjizi se nalazi nekoliko recepata koji uključuju namirnice što su ostale od obroka prethodnih dana ili pak one kojima istječe rok trajnosti. Budući nutricionisti su bili vrijedni te su se potrudili i oko dizajna same knjige recepata.  

Željka Gabaj

Pročitajte još

Aktivni praznici

Aktivni praznici

Ljetni praznici traju, a naši učenici ne odmaraju. Na susretu Moto kluba Roosters Koprivnica u subotu 21. lipnja 2025. učenica 4. i razreda Lucija Nežić, s projektnom asistenticom GDCK Koprivnica Lanom Jakupić i volonterkom Gabrijelom Vojvodić, prezentirala je tehnike...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content