Datum objave: 7. studenoga 2024.
Kategorija: Nekategorizirano

KNJIGA RECEPATA ZA MANJE OTPADA OD HRANE 

Kako su učenici 4. g razreda, zanimanja tehničar nutricionist, sudjelovali u obilježavanju Međunarodnog dana svjesnosti o gubitku hrane i otpadu od hrane u sklopu projekta Food Educators, odlučili su osmisliti razrednu kuharicu 4. g. U toj knjizi se nalazi nekoliko recepata koji uključuju namirnice što su ostale od obroka prethodnih dana ili pak one kojima istječe rok trajnosti. Budući nutricionisti su bili vrijedni te su se potrudili i oko dizajna same knjige recepata.  

Željka Gabaj

Pročitajte još

Terenska nastava u Sarajevu

Terenska nastava u Sarajevu

Učenici 2. l, 2. c, 2. g, 3. i, 3. l, i 4. c razreda proveli su tri dana u prekrasnom Sarajevu od 17. do 19. travnja u pratnji svojih razrednika Sanje Rabadžija, Vesne Ilić, Lidije Horvat, Marije Križić, Tomislava Lončara i Dejana Lovrenčića. Po dolasku u Sarajevo u...

Obilježavanje Dana planeta Zemlje 

Obilježavanje Dana planeta Zemlje 

Od 1969., svake se godine 22. travnja  obilježava Dan planeta Zemlje u brojnim državama diljem svijeta. Na taj dan postajemo bar malo svjesniji ogromnog problema u kojem je naš planet - od globalnog zatopljenja, do zagađenja okoliša, ugroženih biljnih i životinjskih...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content