Datum objave: 21. veljače 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

VEGE I MAKROBIOTIČKI ZALOGAJI 

Učenici zanimanja tehničar nutricionist 4. razred, pripremili su, a zatim i degustirali male vege zalogaje, koristeći se namirnicama isključivo biljnog podrijetla koje se ne koriste u svakodnevnoj prehrani. Tako su imali prilike, neki i po prvi puta, kušati tofu i humus te klice rotkvice, pripremili su guacamole od avokada kao i grickalicu od slanutka koja je iziskivala mnogo truda i strpljenja. Dojmovi su bili različiti, ali uglavnom im se svidio okus pripremljene hrane. 

Željka Gabaj

Pročitajte još

Aktivni praznici

Aktivni praznici

Ljetni praznici traju, a naši učenici ne odmaraju. Na susretu Moto kluba Roosters Koprivnica u subotu 21. lipnja 2025. učenica 4. i razreda Lucija Nežić, s projektnom asistenticom GDCK Koprivnica Lanom Jakupić i volonterkom Gabrijelom Vojvodić, prezentirala je tehnike...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content