Datum objave: 21. veljače 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

VEGE I MAKROBIOTIČKI ZALOGAJI 

Učenici zanimanja tehničar nutricionist 4. razred, pripremili su, a zatim i degustirali male vege zalogaje, koristeći se namirnicama isključivo biljnog podrijetla koje se ne koriste u svakodnevnoj prehrani. Tako su imali prilike, neki i po prvi puta, kušati tofu i humus te klice rotkvice, pripremili su guacamole od avokada kao i grickalicu od slanutka koja je iziskivala mnogo truda i strpljenja. Dojmovi su bili različiti, ali uglavnom im se svidio okus pripremljene hrane. 

Željka Gabaj

Pročitajte još

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

Učenici Patrik Vicić, Niko Maletić, Leon Geci i Sven Šušković s ponosom su predstavljali Srednju školu Koprivnica na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu u Križevcima. Iako je konkurencija bila iznimno snažna, a medalja je ovaj put izmakla, naši su sportaši...

Green and Digital Education 

Green and Digital Education 

U petak, 14. studenoga 2025., učenici 1. c i 4. a razreda, kao sudionici projekta „Green and Digital Education“, posjetili su Zagreb u pratnji nastavnika Davida Vujčića i Natalije Tomac Kelek. U sklopu projekta, koji potiče razvoj digitalnih vještina, inovativnog...

Dan sjećanja

Dan sjećanja

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, našu je školu posjetio predstavnik branitelja, bivši pripadnik specijalne policije i član Udruge Prvi hrvatski redarstvenik, Robert Vulić. On je u četvrtak, 14. studenoga,...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content