Datum objave: 7. studenoga 2024.
Kategorija: Nekategorizirano

KNJIGA RECEPATA ZA MANJE OTPADA OD HRANE 

Kako su učenici 4. g razreda, zanimanja tehničar nutricionist, sudjelovali u obilježavanju Međunarodnog dana svjesnosti o gubitku hrane i otpadu od hrane u sklopu projekta Food Educators, odlučili su osmisliti razrednu kuharicu 4. g. U toj knjizi se nalazi nekoliko recepata koji uključuju namirnice što su ostale od obroka prethodnih dana ili pak one kojima istječe rok trajnosti. Budući nutricionisti su bili vrijedni te su se potrudili i oko dizajna same knjige recepata.  

Željka Gabaj

Pročitajte još

Fizioterapeuti posjetili Manoto centar

Fizioterapeuti posjetili Manoto centar

Fizioterapeutski tehničari 4. k razreda posjetili su Manoto centar u Zagrebu.  Tamo su vidjeli, isprobali i naučili neke nove metode u fizioterapiji. Naglasak je bio na DNS treningu (dinamična neuromuskularna rehabilitacija) te funkcionalnom treningu. U pratnji...

Dan narcisa

Dan narcisa

Povodom dugogodišnje humanitarne akcije „Dan narcisa“ učenice 5. i razreda, budućemedicinske sestre, i ovu su subotu provele sa građanima Koprivnice pripremajući „pušleke“narcisa, prikupljajući dobrotvorne priloge za njih i dijeleći edukativni materijal s naglaskomna...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content