Datum objave: 24. siječnja 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

Hladna predjela u “kuhinji” 3. g

U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.

Pročitajte još

Sajam cjeloživotnog učenja

Sajam cjeloživotnog učenja

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, nacionalne obrazovne inicijative kojom se promiče cjeloživotno obrazovanje, a koji se ove godine obilježava od 29. rujna do 05. listopada održan je 01.listopada Sajam cjeloživotnog učenja u dvorištu Domoljuba. Naša škola je...

Radionice i predavanja

Poštovani, pozivamo vas na radionice i predavanja koja će se održati ovaj tjedan u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja. 8. 10. 2025. Fizio face fitness Voditeljica: AnaPrentašić Kabinet br. 8, 16.15. - 17. 00 Potrebno ponijeti malo ogledalo ili mob s prednjom kamerom....

Nacionalni tjedan dojenja

Nacionalni tjedan dojenja

Nacionalni tjedan dojenja pod ovogodišnjim motom : „Neka dojenje postane prioritet: Stvarajmoodržive sustave podrške“ obilježio je dio učenika 3. i 5. razreda smjera medicinska sestra/ tehničaropće njege s nastavnicama S. Koluder i M. Križić. Sada je to već...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content