U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.




U sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, uz vodstvo nastavnice Marijele Šokec, učenici 3. g razreda radili su hladna predjela: salatu od tune, salatu od ječma i rolade od špinata i ajvara.




U srijedu 12. studenoga 2025. naši učenici sudjelovali su u razgovoru s autorom romana Savez u zagrebačkoj knjižnici Bogdan Ogrizović. Finski pisac Tuomas Kyrӧ nagrađivan je za svoj roman od 2005. U razgovoru je otkrio da je taj roman ponovno pročitao pripremajući se...
Natječaj za nastavno i stručno osoblje Srednje škole Koprivnica koje će sudjelovati u mobilnostima u školi Escola Secundária de Camarate u Lisabonu, u Portugalu, u veljači 2025. Traže se: dvoje djelatnika iz humanističko/društvenog područja s ciljem praćenja rada,...
Učenici Patrik Vicić, Niko Maletić, Leon Geci i Sven Šušković s ponosom su predstavljali Srednju školu Koprivnica na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu u Križevcima. Iako je konkurencija bila iznimno snažna, a medalja je ovaj put izmakla, naši su sportaši...