Datum objave: 5. studenoga 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

Nutricionisti izrađivali hladna predjela

Učenici 3. g razreda  smjera tehničar nutricionist, u sklopu predmeta Procesi pripreme hrane, u prehrambenom praktikumu imali su praktičan rad “Izrade jelovnika i menija” te su pripremali hladna predjela; cezar salatu, bruskete s mozzarellom, pršutom i rajčicom  te tortilje od špinata punjene sirom i šunkom.

Marijela Šokec, prof.

Pročitajte još

ERASMUS+ NATJEČAJ 

Natječaj za nastavno i stručno osoblje Srednje škole Koprivnica koje će sudjelovati u mobilnostima u školi Escola Secundária de Camarate u Lisabonu, u Portugalu, u veljači 2025. Traže se: dvoje djelatnika iz humanističko/društvenog područja s ciljem praćenja rada,...

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

Učenici Patrik Vicić, Niko Maletić, Leon Geci i Sven Šušković s ponosom su predstavljali Srednju školu Koprivnica na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu u Križevcima. Iako je konkurencija bila iznimno snažna, a medalja je ovaj put izmakla, naši su sportaši...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content