preskoči na sadržaj
 

https://www.ncvvo.hr/prijave-ispita-drzavne-mature-ljetnome-roku-skolske-godine-2016-2017/

Radno vrijeme koordinatorice: ponedjeljak, utorak i srijeda prema važećem rasporedu, a četvrtkom i petkom 5., 6., 7. sat prijepodnevne smjene i 1. i 2. poslijepodnevne smjene ili prema potrebi.

Prijave ispita državne mature završavaju 15. veljače 2017. godine u 12.00 sati.
Sve informacije o prijavama studijskih programa dostupne su na mrežnoj stranici www.studij.hr .

Prijave u sustav različite su za pojedine kategorije kandidata te je važno pratiti naslovnicu mrežne stranice www.ncvvo.hr i www.postani-student.hr na kojima ćemo objaviti priručnike o prijavi ispita državne mature s važnim datumima i rokovima.

Prijave u sustav različite su za pojedine kategorije kandidata te je važno pridržavati se uputa koje su dostupne u nastavku ove obavijesti.
Također, nužno je dobro pročitati i prihvatiti Opće uvjete prijava ispita državne mature i studijskih programa prilikom prve prijave.

Za dodatne informacije o prijavama ispita državne mature možete kontaktirati Infocentar na broj telefona 01/4501 899 ili pitanja poslati na adresu e-pošte info.centar@ncvvo.hr

Za pitanja o prijavama studijskih programa upit možete poslati putem poveznice https://www.studij.hr/pages/kontakt.php.

 • Upute za učenike u redovnom sustavu obrazovanja
 • Upute za pristupnike koji srednje obrazovanje završavaju u ustanovama za obrazovanje odraslih
 • Upute za pristupnike koji su strani državljani ili su srednje obrazovanje završili prije 2010. godine ili ga završavaju u inozemstvu
 • Upute za pristupnike koji su srednje obrazovanje završili od 2010. do 2016. godine

 


 

Koordinatorica za državnu maturu u Srednjoj školi Koprivnica je prof. Melita Marinelli.

Možete ju kontaktirati na melita.marinelli@gmail.com ili na službeni mobitel:098 956 55 37 ili osobno u kabinetu broj 2 četvrtkom i petkom od 12 - 15 a ponedjeljkom utorkom i srijedom prema njenom rasporedu sati u nastavi.

Zamjenica koordinatorice je prof. Marijela Šokec, a nju možete naći također u kabinetu broj 2 prema njenom rasporedu sati.

U PRIVITKU MOŽETE POGLEDATI:

 • KALENDAR KLJUČNIH DATUMA ZA ŠK.GODINU 2016./2017.
 • PREZENTACIJE ZA RODITELJE I UČENIKE.

 

SVE INFORMACIJE VEZANE UZ DRŽAVNU MATURU REDOVITO SE OBJAVLJUJU NA:

 • www.postani-student.hr     - Mrežna stranica Nacionalnoga informacijskog sustava prijava na visoka učilišta
 • www.ncvvo.hr                         - Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (kalendar ispita, katalozi znanja o predmetima, testovi iz prijašnjih godina, nastavni   programi...)
 • www.nvurh.skole.hr/prava.ucenika    -    Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

 

Pomoć i podrška

Ukoliko imate dvojbi, pitanja ili problema vezanih uz prijavu, odjavu ili polaganje ispita državne mature, prvo kontaktirajte svoju ispitnu koordinatoricu a možete kontaktirati i Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja na:

 • broj telefona 01/4501 899
 • adresu e-pošte: info.centar@ncvvo.hr

Sve informacije vezane uz prijavu studijskih programa, bodovanje za upis na studijske programe, vrednovanje posebnih postignuća (natjecanja, kategorizirani sportaši), pravo prednosti pri upisu, privremene i konačne rang-liste možete naći na mrežnoj stranici www.studij.hr u izbornicima Sve o prijavama, Čestim pitanjima i Kalendaru.

Za sva dodatna pitanja Središnjem prijavnom uredu možete se obratiti na:

VAŽNO!

Prema obavijesti NCVVO-a učenici 4. razreda i 5i razreda neće se moći prijaviti u sustav kako bi dobili PIN i TAN sve do 1. studenog radi sinhronizacije podataka računalnih baza.


enlightened OD 2015./2016.:

Svi učenici koji namjeravaju tražiti prilagodbu ispitne tehnologije moraju predati zahtjev kod školskog koordinatora koji će poslati u NCVVO do 1.veljače 2016. svu liječničku dokumentaciju i nalaze logopeda, defektologa ili nekog drugog specijalista ovisno o poteškoćama koje učenik ima, ne starije od 6 mjeseci. Iz iskustva znamo da se na pregled i obradu kod logopeda čeka i nekoliko mjeseci pa je važno da krenete odmah prikupljati sve potrebno. 

Npr. obavijest NCVVO od prošle godine je bila: svim kandidatima koji žele postaviti zahtjev preporučujemo da pripreme odgovarajuću dokumentaciju kao što je:

a) medicinska i/ili
b) psihološka i/ili
c) defektološka i/ili
d) rješenje o stupnju invaliditeta


 
preskoči na navigaciju